Eurocopa

Els jugadors de la selecció espanyola seran vacunats

Eurocopa. És una de les conseqüències del positiu de Busquets. Luis Enrique, que prega perquè no hi hagi brot, convoca quatre futbolistes per entrenar

Sergio Busquets ja està a casa seva. Aïllat després d’haver donat positiu de la Covid-19 en les últimes proves que se li van fer diumenge als jugadors de la selecció espanyola que dirigeix Luis Enrique. El positiu del català ha tingut unes quantes conseqüències. Avui, la resta de jugadors (cap més va donar positiu) han tornat als entrenaments, però ho han fet en grups de vuit després de passar tots proves PCR. Estaran en diferents bombolles fins dijous o divendres. El partit amistós que la selecció espanyola havia de disputar demà contra Lituània a Leganés el jugarà la selecció sub-21. La majoria dels seus futbolistes ja estaven de vacances.

Luis Enrique ha convocat quatre futbolistes nous: Brais Méndez, Carlos Soler, Rodrigo i Fornals. De moment, només han estat convocats per entrenar. S’haurà de decidir qui substitueix Busquets. L’asturià ha convocat més futbolistes per si el positiu del català es converteix en un brot i ha de substituir més jugadors.

Luis Enrique prega perquè això no passi. Ja sap que no podrà ampliar la llista de 23 que va donar. Podia ser de 26 però el termini per inscriure jugadors va acabar. Sí podrà canviar futbolistes, però haurà de continuar pregant, tenint en compte que els jugadors de la selecció espanyola van dinar plegats diumenge en un restaurant de Madrid en el seu dia lliure, perquè el positiu de Busquets no es converteixi en un brot i les conseqüències siguin pitjors. La normativa de la competició diu que en cas de brot o obligatorietat d’aïllament, qualsevol selecció haurà de tenir 13 futbolistes disponibles per jugar el partit. Si no és així, s’intentarà reprogramar el partit 48 hores després, però si això no fos possible, el perdria 3-0.

El positiu de Busquets ha arribat fins al govern espanyol. Havia demanat la federació espanyola la vacunació dels internacionals espanyols, com han fet altres països, com França, Anglaterra i Bèlgica, i com es farà amb els esportistes olímpics. No havia estat acceptada la demanda, però segons la cadena Cope, el ministeri de Sanitat recularà i autoritzarà avui la vacunació de tot el grup que disputarà l’Eurocopa demà. Seran vacunats amb Janssen, que és només una dosi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)