Territorial

El Barça guanya el primer torneig padbol Legends

Parella coneguda. Pitu Comadevall i Jordi López, dos excompanys al Llagostera, guanyen el torneig organitzat pel Padbol Girona a Domeny

El Barça es va endur la primera edició del torneig padbol legends organitzat pel Padbol Girona a les instal·lacions x3 Padel de Domeny, a la carretera Cartellà direcció a Sant Gregori. La parella formada per Pitu Comadevall i Jordi López Felpeto, que van coincidir diversos anys al mig del camp del Llagostera van guanyar el trofeu després de vèncer en la final als veterans del Figueres, representats per David Arias i Jordi Linares. En la tercera posició va quedar el CF Salt (Dídac Jerez, Marcos Arizmendi i Aitor Yeto) després de vèncer en la final de consolació al Sant Gregori (Marc Roca, Jordi Vilaró i Àlex Blanco), el quart classificat.

El torneig es va disputar durant el divendres i el dissabte amb un èxit d’equips participants, i és que, fins a dotze parelles es van inscriure per representar als respectius clubs. Davant la resposta dels participants, els organitzadors treballen per engegar noves iniciatives i noves edicions del torneig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)