Eurocopa

Portugal inicia la intensa defensa del tron

Hongria Portugal

HONGRIA:Gulácsi; Kecskés, Orbán, Szalai; Bolla, Kleinheisler, Nagy, Schäfer, Fiola; Szalai i Varga.PORTUGAL:Rui Patrício; Nelson Semedo, Dias, Pepe, Guerreiro; Danilo, William Carvalho, Bruno Fernandes; Bernardo Silva, Cristiano Ronaldo i Diogo Jota.ÀRBITRE:Çakir (Turquia).ESTADI:Puskas (Budapest).HORA:18 h (Cuatro).

La selecció portuguesa comença el seu camí en l’Eurocopa 2021 contra l’equip més accessible del seu grup, Hongria. Portugal defensarà el títol de la manera més exigent possible, ja que en la primera fase es trobarà amb dos gallets, França i Alemanya. Primer, però, haurà de posar fi a bona part de les esperances d’Hongria, que almenys disputarà l’estrena a casa, a l’estadi Puskas Arena, davant de 60.000 persones, ja que és l’única localització en què es permet l’aforament màxim.

El coronavirus també ha afectat Portugal. Tot i estar vacunat, João Cancelo ha donat positiu en el test d’antígens i no podrà ser amb els seus companys. Malgrat la importància del jugador del City, Portugal té una plantilla més que respectable, amb Bruno Fernandes (United), João Félix (Atlético) i Diogo Jota (Liverpool), a més del veterà davanter Cristiano Ronaldo (Juventus). “Sempre és bo començar amb una victòria, però signo que demà no guanyem i al final guanyem l’Eurocopa”, diu Ronaldo, confiat en les seves oportunitats.

Portugal tindrà al davant Hongria, que espera ser la revelació del grup però que realment té poques armes. Dominik Szoboszlai és el jugador amb més talent de tota la seva plantilla, però s’ha lesionat als abductors i serà baixa. Hongria intentarà pressionar amunt i intentar transicions ràpides, ja que no té prou qualitat al mig del camp per sostenir el ritme del partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)