Eurocopa

Rússia, amb urgències i Finlàndia, sense pressa

Grup B.

Finlàndia Rússia

FINLÀNDIA:Hradecky; Alho, Toivio, Arajuuri, Raitala, Hamalainen; Valakari, Kamara, Kauko; Pohjanpalo i Pukki.RÚSSIA:Shunin; Mario Fernandes, Semenov, Dzhikiya, Kudryashov, Zhirkov; Kuzyaev, Zobnin; Zhemaletdynov, Golovin, Miranchuk; Dzyuba.HORA I TV:15 hores. Cuatro.ÀRBITRE:Danny Makkelie (Holanda).ESTADI:Estadi de Sant Petersburg.

La segona jornada de la fase de grups de l’Eurocopa arrencarà aquesta tarda, a Sant Petersburg, amb un Finlàndia - Rússia en el qual la selecció local necessita guanyar per no veure’s pràcticament fora del torneig. La clara derrota de la jornada inaugural contra Bèlgica (3-0) ha fet créixer els dubtes al voltant de l’equip que entrena Stanislav Txertxéssov, que entoma amb resignació les moltes crítiques que li han plogut. En tot cas, s’espera que faci canvis en el seu onze, en totes les línies, per tal que el seu equip practiqui un joc més obert, en el qual els laterals llargs, que abunden en la selecció russa, arribin fins a la línia de fons per alimentar el gegant Dzyuba, que a penes va rebre pilotes contra Bèlgica.

Mentrestant, Finlàndia, la ventafocs del grup B, es planta en aquesta segona jornada amb tres punts a la butxaca i sense cap pressió. Els escandinaus van superar Dinamarca per la mínima (0-1) en l’accidentat partit de la seva estrena en una fase final d’Eurocopa, a Copenhaguen, en què Chritian Erikssen va caure desplomat. Són conscients que la sort els va acompanyar, però volen aprofitar aquest regal per arribar al més lluny possible. La seva idea de joc serà la mateixa: tots darrere la pilota, mirant d’aprofitar algun contraatac per sorprendre la lenta defensa russa. De fet, el seleccionador finès, Markku Kanerva, ha insinuat que li val l’empat.

No sortirem a empatar, però, segons com vagi el partit, en tindrem prou amb l’empat
Markku Kanerva
SELECCIONADOR DE FINLÀNDIA
Les crítiques que hem rebut són absolutament merescudes. Ara volem la revenja
Stanislav Txertxéssov
SELECCIONADOR DE RÚSSIA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)