Eurocopa

Portugal tomba Hongria amb tres gols en sis minuts

Grup F. Cristiano Ronaldo fa història amb dues dianes en els darrers instants i es converteix en el màxim golejador en la història de les eurocopes; el camí de la victòria l’obre Guerreiro

Hongria 0 Portugal 3

HONGRIA:Gulacsi, Lovrencsics, Botka, Orban, Attila Szalai, Fiola (Kevin Varga, 88’), Nahy (Roland Varga, 95’), Kleinheisler (Siger, 78’), Schäfer (Nego, 65’), Adam Szalai i Sallai (Schon, 77’).PORTUGAL:Rui Patrício, Nélson Semedo, Ruben Dias, Pepe, Raphäel Guerreiro, Danilo, William Carvalho (Renato Sanches, 81’), Bruno Fernandes (Moutinho, 81’), Diogo Jota (André Silva, 81’), Bernardo Silva (Rafa Silva, 71’) i Cristiano Ronaldo.GOLS:0-1 (84’) Guerreiro. 0-2 (87’) Ronaldo, de penal. 0-3 (87’) Ronaldo.ÀRBITRE:Cuneyt Çakir (turc). Grogues a Nego, Orban i Ruben Dias.

Portugal va guanyar el partit en què no podia fallar. Ho va fer, això sí, patint fins a última hora contra una Hongria extremament defensiva i amb un Peter Gulacsi que va negar el gol en reiterades ocasions al vigent campió d’Europa.

No va ser fins al minut 84 que el conjunt portuguès, gràcies a una rematada un pèl afortunada, amb un rebot, des del cor de l’àrea de Raphaël Guerreiro, va obrir la llauna, i va desencadenar, ja sí, un final de partit molt més plàcid en què Cristiano Ronaldo, que arribava a Budapest empatat a gols amb Michael Platini com a màxim realitzador de la història de les eurocopes, va trencar el rècord amb un doblet d’última hora per acabar d’arrodonir el triomf del seu país.

Aprofitant un penal sobre Rafa Silva, el davanter del Juventus va enganyar Gulacsi per fer el seu primer de la tarda i tot seguit va aprofitar una gran acció col·lectiva per deixar a terra el porter del RB Leipzig i fer el tercer a plaer. Amb l’aigua fins al coll però fent la feina contra la que és la selecció més dèbil del grup, Portugal afronta ja el doble duel contra les seleccions de França i d’Alemanya amb tres punts a la butxaca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)