Eurocopa

Fosberg dona un triomf clau a Suècia davant Eslovàquia (1-0)

Grup E. Els nòrdics han sumat els tres punts gràcies a un gol de penal del mig del Leipzig. La victòria els propulsa com a líders provisionals del seu grup i virtualment en els vuitens

Suècia 1 Eslovàquia 0

EUÈCIA:Olsen; Lustig, Lindelof, Danielson, Augustinsson (Pierre Bengtsson, 88’); Larsson, Olsson (Viktor Claesson, 64’), Ekdal (Gustav Svensson, 88’), Forsberg (Emil Krafth, 88’); Marcus Berg (Robin Quaison, 64’), Isak.ESLOVÀQUIA:Dúbravka; Pekarík ( Haraslin, 64’), Satka, Skriniar, Hubocan (David Hancko, 84’); Kucka, Koscelnik, Hrosovsky (Michal Duris, 84’); Hamsík; Mak, Duda.GOLS:1-0 (76’) Fosberg, de penalÀRBITRE:Daniel Siebert. T.G.: Kristoffer Olsson (23’); Ondrej Duda (80’); Vladimir Weiss (88’)..

Suècia ha aconseguit un triomf vital per col·locar-se, de manera provisional, com a líder del grup E. Els nòrdics han sumat els tres punts gràcies a un penal transformat per Fosberg després d’un clar penal de Dubravka sobre Robin Quaison. El partit ha estat marcat per la igualtat entre tots dos equips. Una primera part ensopida ha donat pas a la necessitat de supervivència dels suecs per sumar un triomf vital per les seves aspiracions d’assolir els vuitens. I és que el triomf d’avui posa a Suècia amb 4 punts a manca d’un últim partit contra Polònia. Suècia ha tornat a mostrar una bona defensa i no ha encaixat cap gol en els dos partits del campionat ni avui contra Eslovàquia ni en la primera jornada davant Espanya. Els suecs estan virtualment en els vuitens de final tenint en compte que quatre dels sis millors tercers es classifiquen. Eslovàquia es veu frenada després de la seva bona estrena davant Polònia i necessitarà sumar algun punt en l’últim partit contra Espanya per optar a entrar en la segona fase.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)