Eurocopa

Empat sense gols a Wembley entre Anglaterra i Escòcia (0-0)

Grup D. Anglaterra es jugarà el primer lloc del grup en l’últim partit contra la República Txeca

Anglaterra 0 Escòcia 0

ANGLATERRA:Pickford, James, Stones, Mings, Shaw, Phillips, Rice, Foden (Grealish, 63’), Mount, Sterling, Kane (Rashford, 74’).ESCÒCIA:Marshall, O’Donnell, McTominay, Hanley, Tierney, Robertson, Gilmour (Armstrong, 76’), McGinn, McGregor, Adams (Nisbet, 85’), Dykes.GOLS:cap.ÀRBITRE:Mateu Lahoz (Espanyol). T.G.: a McGinn, O’Donnell.ESTADI:Wembley.

Anglaterra i Escòcia han empatat 0-0 aquesta nit a Wembley en el seu segon partit del grup D. Els anglesos es queden amb 4 punts, els mateixos que la República Txeca, mentre que els escocesos sumen el seu primer punt en el campionat.

Stones ha disposat d’una grandíssima oportunitat de gol en el minut 11 de partit a la sortida d’un córner, però la rematada de cap del central del City s’ha estavellat al pal. Només un minut després Mount ha enviat la seva rematada fora després d’una gran acció personal de Sterling. Tampoc ha trobat porteria Kane en una rematada en planxa massa forçada. El davanter del Tottenham estava sol però la pluja i l’estat del terreny de joc ha accelerat l’acció i el bot de la pilota sobre la gespa no ha afavorit a Kane.

També Escòcia ha tingut bones oportunitats de gol. La millor del primer temps ha arribat a la mitja hora, amb un xut enverinat d’O’Donnell que ha trobat una meravellosa resposta del porter Pickford. En la segona meitat ha estat el lateral James qui ha salvat a Anglaterra en el minut 62, quan ha tret de damunt la línia de gol un xut de Dykes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)