Eurocopa

Nit sense gols a Wembley entre Anglaterra i Escòcia

Grup D. El combinat de Gareth Southgate no troba la fórmula per desactivar Escòcia i es jugarà la primera posició del grup en l’última jornada contra la República Txeca

Anglaterra 0 Escòcia 0

ANGLATERRA:Pickford, James, Stones, Mings, Shaw, Phillips, Rice, Foden (Grealish, 63’), Mount, Sterling, Kane (Rashford, 74’).ESCÒCIA:Marshall, O’Donnell, McTominay, Hanley, Tierney, Robertson, Gilmour (Armstrong, 76’), McGinn, McGregor, Adams (Nisbet, 85’), Dykes.GOLS:cap.ÀRBITRE:Mateu Lahoz (espanyol). T.G.: a McGinn, O’Donnell.ESTADI:Wembley.

Més litúrgia que futbol. Partit extremadament físic. Una batalla entre Anglaterra i Escòcia sempre és garantia de brega. Elogi al futbol contacte amb dos ingredients clau per afavorir l’èpica: la pluja i Mateu Lahoz. El cara a cara entre les seleccions de Gareth Southgate i Steve Clarke no podia tenir un millor jutge per a aquest tipus de futbol tan intens, ni tampoc una millor meteorologia. Només van faltar els gols.

Stones va disposar d’una grandíssima oportunitat de gol en el minut 11 a la sortida d’un córner, però la rematada de cap del central del Manchester City es va estavellar al pal. Va ser la millor oportunitat d’Anglaterra en els noranta minuts. La fusta va salvar Escòcia. Només un minut després, Mount va enviar la seva rematada fora després d’una gran acció personal del ratolí Sterling. Tampoc va trobar porteria Harry Kane, en una rematada en planxa massa forçada. El davanter del Tottenham estava sol, però la pluja i l’estat del terreny de joc va accelerar l’acció i el bot de la pilota sobre la gespa no va afavorir Kane, que no va poder impactar la pilota amb netedat.

També Escòcia va tenir bones oportunitats de gol. La millor del primer temps va arribar al cap de mitja hora, amb un xut enverinat d’O’Donnell que va trobar una meravellosa resposta del porter Pickford. La parada en majúscules del partit. Gran mà del porter de l’Everton per salvar Anglaterra. En la segona meitat va ser el lateral James qui va salvar el gol en el minut 62, quan va treure de damunt la línia de gol un xut de Dykes, quan Pickford ja estava superat.

Amb aquest punt aconseguit, Anglaterra es jugarà el primer lloc del grup en l’últim partit contra la República Txeca. Ara totes dues seleccions estan empatades a 4 punts. Escòcia, per la seva banda, s’estrena en el campionat i s’ho jugarà tot contra Croàcia en l’última jornada. Harry Kane, màxim golejador de l’últim mundial: dos partits i zero gols. La dada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)