Eurocopa

França s’ennuega a Budapest

Grup F. Griezmann rescata un punt per a la vigent campiona del món (1-1)

França s’ha acabat ennuegant al Puskas Arena de Budapest. Amb el majestuós estadi de la capital hongaresa a vessar, amb majoria d’aficionats recolzant a Hongria, la vigent campiona del món no ha tingut la seva tarda més entonada i ha acabat conformant-se amb un punt després d’haver anat a contracorrent en el marcador durant una bona estona.

En un context de partit més que previsible, amb Hongria extremadament replegada i els francesos buscant l’escletxa per fer mal, el conjunt del gall ha errat més d’una ocasió clara, sobretot una rematada de Karim Benzemá que ha marxat a prop del pal esquerre de la porteria de Gulacsi. I en ple assetjament dels de Didier Deschamps, ha arribat un oasi per a Hongria que mitjançant una cursa de Fiola a l’esquena de Pavard ha aconseguit batre la porteria d’Hugo Lloris, agitant una tarda que semblava destinada a ser un monopoli bleu.

Força espessa per moments, a França li ha costat generar futbol en la segona meitat i si ha aconseguit empatar el partit ha estat per una acció en què la defensa Hongaresa no ha estat prou expeditiva en reiterades accions i en què Griezmann s’ha acabat trobant amb una pilota morta al cor de l’àrea que no ha desaprofitat.

Ousmane Dembélé, que havia entrat en la represa per intentar agitar la tarda, ha hagut de retirar-se lesionat a tres minuts del final d’un partit en què França ha fet un pas en fals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)