Eurocopa

Griezmann rescata un punt per a una erràtica França

Grup F. La vigent campiona del món no va poder amb una Hongria que va avançar-se en la primera meitat mitjançant Attila Fiola. Dembélé va marxar lesionat en els darrers instants del matx

Hongria 1 França 1

HONGRIA:Gulacsi, Nego, Botka, Orban, Attila Szalai, Fiola, Nagy, Kleinheisler (Lovrensics, 84’), Schäfer (Cseri, 75’), Adam Szalai (Nikolics, 26’) i Roland Sallai.FRANÇA:Lloris, Pavard, Varane, Kimpembe, Digne, Kanté, Pogba (Tolisso, 76’), Rabiot [Dembélé, 57’ (Lemar, 87’)], Griezmann, Mbappé i Benzemá (Giroud, 76’).GOLS:1-0 (45’) Fiola. 1-1 (66’) Griezmann.ÀRBITRE:Michael Oliver (anglès). Targetes grogues a Botka i Pavard.

França va rebaixar les seves expectatives en una calorosa tarda a Budapest. La vigent campiona del món i una de les favorites per imposar-se a l’europeu, no va poder amb Hongria en una tarda en què va començar generant força ocasions de gol –Benzemá va tenir una rematada franca en la primera meitat– però en què van ser els magiars els que van acabar avançant-se en el marcador, després d’una bona combinació entre Roland Sallai i Attila Fiola que el carriler esquerre va acabar aprofitant per sorprendre Hugo Lloris al pal curt.

A la desesperada, en una segona meitat en què Didier Deschamps va intentar capgirar el futbol del seu equip fent entrar Ousmane Dembélé, va ser Antoine Griezmann qui va rescatar un punt per als francesos aprofitant una acció en què Hongria va estar molt vulnerable defensivament.

En uns últims minuts en què no va poder donar el toc de gràcia, amb Mbappé topant amb Gulacsi en una de les últimes ocasions, els francesos van haver de lamentar la lesió de Dembélé, que va haver de sortir del camp després de mitja hora d’haver-hi entrat amb problemes musculars.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)