Eurocopa

Itàlia, i l’amenaça d’un camí costerut per la final

Itàlia Gales

ITÀLIA:Donnarumma; Toloi, Bonucci, Acerbi, Emerson; Barella, Jorginho, Locatelli; Chiesa, Belotti, Berardi.GALES:Ward; Roberts, Mepham, Rodon, Davies; Allen, Morrell; James, Ramsey, Bale; Moore.ÀRBITRE:Hategan (Romania).CAMP:Olímpic de Roma.HORA:18 h (Telecinco).

Un cop acabada les dues primeres jornades, no hi ha dubte que no existeix cap selecció que hagi mostrat més solidesa que Itàlia. Dues victòries contra Turquia i Suïssa per golejada i un joc sense fissures deixen la selecció azzurra amb un bon escenari pel que vindrà. Avui, però, anirà a buscar els punts en el seu xoc contra Gal·les perquè fins i tot l’empat la deixa com a primera de grup. Ara bé, acabar en la primera posició provoca un risc alt en les següents eliminatòries però si acaba segona, el camí sembla molt més pla.

Si Itàlia acaba primera, hi ha moltes possibilitats que s’enfronti a Bèlgica als quarts de final i a França en les semifinals. La segona posició deixa l’equip de Mancini amb un enfrontament contra Finlandia o Russia als vuitens i els Països Baixos en els quarts de final. Tot plegat, però, no sembla preocupar gaire a l’equip ja que s’ha mostrat com el conjunt més en forma i és conscient que ells són la principal amenaça per als rivals. Tot i això, s’espera que hi hagi moltes rotacions en el partit ja que Mancini ha insistit en els darrers dies que ha portat 26 jugadors titulars i que està convençut que l’equip jugarà al màxim nivell jugui el jugador que jugui.

Al davant, hi haurà Gal·les que s’ha mostrat com un equip molt sòlid en els dos partits que ha disputat. Bale va fallar un penal contra Turquia però que necessita el triomf per avançar els italians i confirmar-se com la revelació del torneig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)