Eurocopa

Suïssa guanya i acarona el pas als vuitens

Grup A. Shaqiri es llueix amb dos gols i deixa la seva selecció amb moltes possibilitats d’entrar com a millor tercera classificada

Suïssa 3 Turquia 1

SUÏSSA:Sommer; Widmer (Mbabu, 91’), Elvedi, Akanji, Rodríguez, Zuber (Loris, 85’); Freuler, Xhaka, Shaqiri (Vargas, 75’); Seferovic (Gavranovic, 75’) i Embolo (Mehmedi, 85’).TURQUIA:Çakir; Çelik, Demiral, Söyüncü, Müldür; Ünder (Karaman, 80’), Tufan (Yazici, 64’), Ayhan (Yokuslu, 64’), Kahveci (Kokcu, 80’), Çalhanoglu; i Burak.GOLS:1-0 (6’) Seferovic. 2-0 (26’) Shaqiri. 2-1 (62’) Kahveci. 3-1 (68’) Shaqiri.ÀRBITRE:Vincic.T.G.:A Çalhanoglu, Celik i Soyüncü de Turquia, i Xhaka de Suïssa.

A Suïssa li van faltar dos gols –o bé a favor o bé d’Itàlia en el partit contra Gal·les– per assegurar-se la classificació per als vuitens de final. La victòria contra Turquia, però, la deixa en una molt bona situació ja que, amb quatre punts, té moltes possibilitats d’acabar entre les millors terceres classificades. Això sí, haurà d’esperar al desenllaç de la resta.

Turquia tenia molt poques possibilitats de classificar-se i d’arreglar una fase de grups desastrosa, molt per sota de les esperances que havia deixat en la fase de classificació. I tot va quedar prou clar quan Seferovic, en el minut 6, va recollir una pilota des de dins de l’àrea i va batre Çakir. Shaqiri va fer més gran la ferida, amb un golàs des de la frontal, mentre Suïssa somreia i veia que la classificació estava més a prop. Sommer va tallar la reacció dels turcs, que ho van intentar en el tram final del primer temps, tot i que van retallar distàncies amb un gran gol de Kahveci ja ben entrat el segon temps. Però Shaqiri va deixar les coses a lloc culminant un contraatac.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)