Eurocopa

Bèlgica busca el ple de victòries i Finlàndia se cita amb la història

Grup B. Finlàndia-Bèlgica

Finlàndia Bèlgica

FINLÀNDIA:Hradecky, Tovio, Arajuuri, O’Shaughnessy, Raitala, Uronen, Lod, Kauko, Kamara, Pohjanpalo i Pukki.BÈLGICA:Courtois, Alderweireld, Denayer, Vermaelen, Meunier, De Bruyne, Witsel, Carrasco, Mertens, Lukaku i Eden Hazard.ÀRBITRE:Felix Brych (Alemanya).ESTADI I HORA:Saint Petersburg Stadium (21 h / Mediaset).

Bèlgica buscarà aquesta nit a Sant Petersburg el seu ple de victòries en aquesta fase grups com va fer ahir Itàlia. Després de golejar Rússia en l’estrena i superar Dinamarca en el segon partit, avui serà Finlàndia el rival a batre. Robert Martínez possiblement recuperarà el seu pla A, després que les rotacions no li acabessin de funcionar en la primera meitat del partit contra Dinamarca. L’entrada de Kevin De Bruyne en el segon temps va canviar el guió del partit i va ser clau en el triomf d’uns belgues que lideren el grup amb 6 punts. El jugador del City serà titular avui per primera vegada en el campionat.

Amb l’empat, Finlàndia s’asseguraria un lloc als vuitens de final o bé com a segona de grup o bé com a tercera, en funció del resultat de Rússia en l’altre partit del grup. També li val l’empat a Bèlgica per ser primera de grup. En el cas de Finlàndia seria un èxit majúscul classificar-se per a la següent ronda ja que aquesta és la seva primera participació en una fase final de l’Eurocopa.

L’últim precedent entre totes dues seleccions és l’amistós del juny del 2016, partit que va acabar 1-1, amb gols de Hämäläinen i Lukaku.

Probablement aquest sigui el partit més important de la història de Finlàndia
Marrku Kanerva
seleccionador de finlàndia
Hazard, Witsel i De Bruyne sortiran d’inici. Courtois també serà titular
Robert Martínez
seleccionador de bèlgica
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)