Eurocopa

Croàcia irromp a Hampden Park (3-1) i acaba segona de grup

Grup D.

Croàcia ha anat de menys a més en l’Eurocopa i ha entrat en els vuitens de final com a segona de grup, després de superar Escòcia, a Hampden Park, per tres gols a un. Vlasic, Modric i Perisic han marcat per a la selecció subcampiona del món i Callum McGregor ho ha fet per als escocesos, que han quedat eliminats.

L’equip de Steve Clarke ha començat arribant a l’àrea de Livakovic amb accions de velocitat i empenta. De seguida, però, els croats han pres les regnes del partit des de la possessió de la pilota. I de seguida també ha arribat el primer gol: centrada des de la dreta, Perisic baixa la pilota i Vlasic enganxa un xut ras que bat Marshall. Modric ha pogut fer el segon, amb un xut llunyà i Escòcia també ha tingut a prop l’empat, amb una acció coral, però el marcador no s’ha mogut fins poc abans del descans. Just quan la selecció escocesa patia més, una pilota a l’àrea, uns quants refusos i xut final de Callum McGregor. Cap a dins. La fe ha mogut l’equip de Clarke i ha tingut recompensa.

L’empat eliminava escocesos o croats i, per això, en la segona part s’han succeït les oportunitats a les dues àrees. Cadascú a la seva manera ha mirat de trobar el gol, fins que Luca Modric ha irromput amb un xut brutal, amb l’exterior del peu, des de la frontal de l’àrea, que ha entrat per l’escaire. Hampden Park no ha abandonat el seu equip, per molt que no estigués ple, però no ha pogut evitar el tercer gol de Croàcia, signat per Perisic, en el 78’, amb una rematada al primer pal en un córner servit per Modric.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)