Eurocopa

Itàlia passa a quarts en la pròrroga contra Àustria (2-1)

Vuitens. Els gols de Chiesa i Pessina donen la classificació als de Mancini contra un rival que ha fet un gran partit

Itàlia 2 Àustria 1

ITÀLIA:Donnarumma, Di Lorenzo, Bonucci, Acerbi, Spinazzola, Barella (Pessina, 67’), Jorginho, Verratti (Locatelli, 67’), Berardi (Chiesa, 84’), Immobile (Belotti, 84’), Insigne (Cristante, 108’).ÀUSTRIA:Bachmann, Lainer (Trimmel, 114’), Dragovic, Hinteregger, Alaba, Schlager (Gregoritsch, 105’), Grillitsch (Schaub, 105’), Laimer (Ilsanker, 114’), Sabitzer, Baumgartner (Schöpt, 90’), Arnautovic (Kalajdzic, 97’).GOLS:1-0 (95’) Chiesa. 2-0 (105’) Pessina. 2-1 (114’) Kalajdzic.ÀRBITRE:Taylor (anglès). T.G.: a Di lorenzo, Barella, Arnautovic, Dragovic, Hinteregger.ESTADI:Wembley.

Itàlia és el segon equip classificat per als quarts de final de l’Eurocopa. Àustria, però, ha venut cara la seva eliminació. El combinat de Mancini, un dels tres equips que havia fet el 9 de 9 en la fase grups, ha patit moltíssim per superar un rival que jugava per primera vegada en la seva història uns vuitens de final. El partit s’ha decantat en la pròrroga. Un gol de Chiesa i un altre de Pessina, que ja va marcar contra Gal·les, han donat la victòria a Itàlia.

Abans, en els primers noranta minuts, Immobile havia enviat un xut a la creueta (31’) i Arnautovic havia marcat per Àustria (65’), però el VAR ha salvat Itàlia en aquesta acció. L’àrbitre anglès, Anthony Taylor, ha anul·lat correctament el gol d’Arnautovic per fora de joc del jugador del Shangai Port després que Alaba toqués amb el cap.

Àustria no ha donat el partit per perdut ni amb el 2-0 i Kalajdzic ha marcat a la sortida d’un córner en la segona part de la pròrroga (114’).

Itàlia s’enfrontarà als quarts de final al vencedor de l’eliminatòria entre Bèlgica i Portugal.