Eurocopa

La favorita, contra el desgast

França Suïssa

FRANÇA:Lloris; Varane, Lenglet, Kimpembe; Pavard, Pogba, Kanté, ,Rabiot; Griezmann; Mbappé, Benzema.SUÏSSA:Sommer; Widmer, Elvedi, Akanji, Rodríguez, Zuber; Freuler, Xhaka, Shaqiri; Seferovic i Embolo.ÀRBITRE:Rapallini (Argentina).ESTADI:Estadi Nacional de Bucarest (Romania)HORA:21 h (Telecinco).

França va sortir molt reforçada del grup de la mort després d’acabar en la primera posició en un grup amb Alemanya i Portugal. L’equip de Deschamps ha ensenyat un gran equilibri entre la feina defensiva i un trident atacant d’elit al continent. Ara, hauran de demostrar per què se’ls considera favorits en la fase d’eliminatòries directes la qual afronten amb tres dies menys de descans que els seus rivals. Contra la irregular Suïssa, doncs, la fortalesa física serà posada a prova.

Deschamps està havent de gestionar com pot un grapat d’absències que s’estan produint amb el torneig ja començat. Digne es va lesionar en el partit anterior i Lucas Hernández arriba al partit amb molèsties. Rabiot podria jugar com a lateral però és una solució d’emergència, així com també ho seria un canvi de sistema amb tres centrals alliberant Rabiot de tasques més defensives. A més, el tècnic francès no pot comptar amb Dembelé i les opcions de refresc en l’atac s’escurcen quan l’equip necessita aire fresc en eliminatòries a caixa o faixa. “És un desavantatge”, afirmava el central Koundé respecte el fet que França gaudeix de menys dies de descans que bona part dels seus rivals.

La selecció francesa tindrà al davant Suïssa que ha combinat moments brillants en el torneig amb d’altres en els quals ha aixecat moltes crítiques. El tècnic Petkovic ha deixat la idea dels tres centrals i ha alliberat Shaqiri, la seva estrella, que es va lluir en el darrer partit contra Turquia. Tot i que és un equip fet per tenir la pilota, el dinamisme de la seva mitja punta serà la principal arma per eliminar l’equip més sòlid del torneig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)