Eurocopa

Velles batalles amb energies renovades

Eurocopa. Itàlia i Espanya s’enfronten a Wembley amb el record latent de Luis Enrique sagnant pel nas en el mundial del 1994, amb la final de l’Eurocopa del 2012 cicatritzada per als italians i l’eliminació del 2016 de ‘la roja’ a París encara present

Itàlia Espanya

ITÀLIA:Donnarumma; Di Lorenzo, Bonucci, Chiellini, Emerson; Barella, Jorginho, Verratti; Insigne, Chiesa, Immobile.ESPANYA:Unai Simón; Azpilicueta, Eric García, Laporte, Jordi Alba; Busquets; Koke, Pedri; Ferran Torres, Morata i Dani Olmo.HORARI:21 h (Telecinco).ÀRBITRE:Felix Brych (alemany).ESTADI:Wembley (Londres).

Itàlia i Espanya es veuran les cares aquesta nit a Wembley per aconseguir un lloc en la final de l’Eurocopa, en un duel clàssic i farcit d’episodis que han marcat la personalitat dels uns i dels altres, amb el cop de colze de Tassotti a Luis Enrique en el mundial dels Estats Units sempre en la memòria i capítols recents amb final diferent. El 2012, en una final incontestable, Espanya va despatxar la Itàlia de Cesare Prandelli. Quatre anys més tard, l’azzurra dirigida per Antonio Conte va respondre a París eliminant la roja, en el que va ser l’últim gran torneig de Vicente del Bosque a la banqueta.

“Revenja pel que va succeir amb Tassotti? Em va quedar el nas millor del que el tenia”, va ironitzar ahir el seleccionador estatal, que va rebutjar el rol de favorit sobre el conjunt azzurro. “Arribem confiats i creient que encara tenim marge de millora, però pensar que som favorits davant una selecció com la italiana és agosarat”, va exclamar Lucho, que té el dubte de si podrà disposar d’un Pablo Sarabia que arrossega un problema muscular. Qui no jugarà segur és, en el bàndol italià, Leonardo Spinazzola, que es va trencar el tendó d’Aquil·les contra la selecció de Bèlgica, i el seu lloc en l’alineació de Roberto Mancini l’hauria d’ocupar Emerson Palmieri.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)