3a divisió FEF

L’Olot completa la porteria amb el fitxatge d’Albert Torra

L’Olot ja té el vuitè fitxatge de l’estiu al sac amb la incorporació del jove porter Albert Torra. El manlleuenc, de 21 anys, arriba al conjunt olotí disposat a fer un pas endavant en la seva trajectòria després d’un any al primer equip del Llagostera en què no ha tingut l’oportunitat de debutar en competició oficial per la presència de l’incombustible Marcos Pérez. Abans d’aquest últim curs en blanc Torra va jugar la temporada 2019/20 al filial llagosterenc, tenint un paper destacat a 1a catalana amb 19 partits disputats. A Llagostera hi va arribar procedent del Girona, on va acabar la seva etapa de formació –hi va arribar de cadet procedent del Manlleu– jugant amb el juvenil de divisió d’honor i compaginant entrenaments amb el Peralada. Amb el conjunt xampanyer sí que va poder debutar a 2a divisió B en un partit al camp del Lleida quan només tenia 17 anys. Aquell dia, sortint de la banqueta per l’expulsió de Gianni, va deixar a tothom bocabadat, i és que amb les seves aturades va permetre que el Peralada sumés un punt al Camp d’Esports tot i jugar amb inferioritat numèrica.

Amb la seva incorporació l’Olot completa la porteria, i és que Albert Torra competirà amb el renovat Albert Batalla per un lloc a la porteria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)