1a divisió FEF

L’adeu d’un dels herois

Sergio Cortés, un record inesborrable

El de Cardedeu deixa el Llagostera per anar al San Fernando després de marcar el gol que va donar la copa Federació i ser el màxim golejador de l’equip la temporada passada

Dimarts el Llagostera va sorprendre a tothom amb la notícia de la baixa de Sergio Cortés, que se’n va traspassat al San Fernando de Nacho Castro i serà rival dels llagosterencs aquesta temporada. És una baixa més que sensible per l’equip d’Oriol Alsina, i és que suposa la marxa d’un dels millors jugadors del curs passat. De fet, d’un dels herois, i és que Sergio Cortés va tenir un rol de protagonista principal en tots els èxits que va aconseguir el Llagostera. Executor de la pilota aturada, director d’orquestra des del centre del camp i màxim golejador de l’equip –8 gols en la lliga. A més, amb moments tan especials com el gol de falta directa que va marcar en el temps afegit de la pròrroga en la final de la copa Federació, que va donar el primer gran títol de la història del club.

Per tot això, l’empremta que ha deixat el migcampista de Cardedeu a Llagostera és d’aquelles que costarà d’oblidar, per molt que la relació només hagi durat dos anys. “Sempre he dit que el Llagostera per mi és i serà casa meva. Des del primer dia m’he sentit un més d’aquesta família i estic molt agraït al club per tot el que ha fet per mi. El primer any no va ser tan bo com m’esperava però aquest, amb el canvi de posició, ha estat un gran any a nivell personal i també per l’equip gràcies a tot el que hem aconseguit”, comenta Cortés, que reconeix deixar enrere el seu millor any a nivell esportiu: “Ha estat l’any que més he gaudit dins i fora del camp. Mai havia viscut res igual però hem format un grup d’amics al vestidor que ha fet que tot acabés amb aquests èxits. Era un any molt important i hem aconseguit el títol de la copa Federació i l’ascens a 1a divisió FEF, així que res podia anar millor”.

Trencar una relació així mai és fàcil, però ara Cortés obrirà una nova etapa al San Fernando tot i que tenia un any més de contracte amb el conjunt gironí. “Quan es va acabar la lliga em vaig asseure amb l’Oriol Alsina i li vaig dir que hi havia la possibilitat que sortissin coses aquest estiu. Tenia contracte però em va dir que estigués tranquil perquè si arribava el moment m’ajudaria i així ha estat. Quan va aparèixer l’opció del San Fernando, que tenen un projecte molt ambiciós, l’Oriol va complir la seva paraula i ells també hi han pogut guanyar alguna cosa. Ha estat una decisió molt difícil, però per mi a nivell esportiu el millor era obrir aquesta nova etapa i esperem que surti bé”, valora el migcampista de Cardedeu.

Nacho Castro ha estat clau
El San Fernando va anunciar fa ben poques setmanes que Nacho Castro seria el tècnic aquesta temporada. El d’Avilés, ex del Peralada i el Girona B entre d’altres, era un dels entrenadors més cotitzats aquest estiu després de deixar l’Andorra a mitja temporada passada. El tècnic coneixia bé Cortés d’haver’s-hi enfrontat aquest curs i ha tingut un paper rellevant perquè el de Cardedeu acabés fent les maletes. “Em va trucar i em va dir que tenia moltes ganes de treballar amb mi i que li interessava fitxar-me. Aquest interès és el que m’ha convençut més”, diu Cortés.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)