3a divisió FEF

El Peralada fitxa Alan Baró per fer un gran salt de qualitat

El Peralada ha anunciat aquesta tarda el que serà, sense cap mena de dubte, un dels fitxatges de l’estiu a la 3a divisió federació, i és que Alan Baró vestirà la samarreta del conjunt xampanyer aquesta pròxima temporada. Precisament aquest matí l’Olot havia anunciat la baixa del central de Darnius, que després de tres cursos al conjunt olotí sent un dels millors centrals de 2a divisió B ha decidit apostar pel nou projecte del Peralada. El defensa, de 36 anys, aportarà la seva inesgotable experiència al conjunt xampanyer, que està construint una plantilla que aspiri a la zona alta de la classificació després de renovar bona part dels pilars del curs passat –Sergi Romero, Ritxi, Josu, Micaló, Dalmau, Adrià Casanova i David Aroca– i concretar el primer fitxatge de l’estiu amb la incorporació d’Alan Baró.

El nou jugador del Peralada tornarà a 3a divisió després d’una llarga carrera que li ha permès jugar un partit a 1a divisió, 177 a 2a divisió A i 216 a 2a divisió B entre el Figueres, l’Alacant, l’Osasuna B –va debutar a primera amb el primer equip–, l’Albacete, la Ponferradina i l’Olot, on ha estat les tres últimes temporades. A més, va viure una experiència a Austràlia entre el Melbourne i el Central Coast, abans d’arribar a Olot.

No serà el seu debut a 3a, ni tampoc la seva estrena amb el Peralada, i és que Alan Baró ja va debutar amb el primer equip del conjunt xampanyer la temporada 2002/03 quan era juvenil, abans de fer el salt al Figueres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)