3a divisió FEF

El Peralada suma qualitat al centre del camp amb el fitxatge de Marc Gelmà

El Peralada no té fre i continua construint una plantilla per aspirar a la zona alta, i és que aquest matí ha fet oficial el fitxatge de Marc Gelmà. El migcampista de Sant Susanna, de 25 anys, arriba al conjunt xampanyer per sumar qualitat a la sala de màquines, i és que tot i la seva joventut ja té molta experiència en la categoria. En aquest últim curs Gelmà va jugar al Granollers, sumant un total de 23 partits –va marcar 3 gols– que el van convertir en una peça clau de l’equip per classificar-se a la lligueta per l’ascens i disputar el play-off. Abans d’aquesta etapa al conjunt vallesà el maresmenc sempre havia jugat en equips de la demarcació, i és que va jugar dues temporades al Girona B, una al Llagostera B –va arribar a debutar amb el primer equip en un partit a 2a B el curs 2016/17–, una al Palamós i dues al Figueres, on va acabar sent un dels capitans.

Amb la seva arribada el Peralada guanya un perfil amb talent al centre del camp, i és que Gelmà destaca per la seva capacitat de construir joc i generar o finalitzar ocasions de gol gràcies a la seva visió de joc i arribada de segona línia. Amb ell, els xampanyers ja tenen nou jugadors confirmats, després de les renovacions de Sergi Romero, Ritxi, Josu, Micaló, Dalmau, Aroca i Adrià Casanova i els fitxatges d’Alan Baró i el mateix Marc Gelmà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)