1a divisió

Florentino va acusar Figo de “destrossar el vestidor”

Els galàctics, i en concret el fitxatge de Figo pel Madrid, van fer pujar Florentino Pérez a la presidència. I, com es pot comprovar en les converses privades que aquests dies està publicant El Confidencial, també va ser el principal motiu de la seva caiguda al 2006. En una nova entrega dels àudios del president blanc que repassen declaracions fetes en el passat, Florentino posa en la diana a Figo i a Guti.

“El vestidor... Figo és qui destrossa el vestidor. El millor ha estat Zidane, sens dubte. Figo ha estat un fill de puta. Com el noi aquest... Raúl. Els dos més dolents han estat Figo i Raúl”, revela Florentino en els àudios.

“Guti és un caradura. Està com una cabra. Ell és el pitjor enemic de si mateix. Li està bé a la SER per haver volgut contractar a un subnormal. Si és un subnormal. I la COPE igual. Els deixarà penjats. No hi anirà”, va dir Florentino que també va tenir paraules per la renovació l’any 2010 amb Ramon Calderon a la presidència: “La il·lusió que ha creat Calderon amb Guti... Confiar en Guti, tu que el coneixes com jo. Dos partits. Pensar que hem de confiar en Guti amb tot el què ens ha demanat”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)