3a divisió FEF

Jordi Xumetra deixa l’Olot orfe de gol després de tres cursos i mig

El de l’Estartit podria fitxar pel Llagostera

L’atacant de l’Estartit Jordi Xumetra no continuarà a l’Olot la temporada que ve. Així ho ha comunicat aquest matí el conjunt olotí, confirmant una de les baixes més sensibles d’aquest estiu, i és que Xumetra ha estat el màxim golejador de l’equip les dues últimes temporades. L’extrem, que s’ha reconvertit en punta, va arribar a Olot en el mercat d’hivern del 2017 amb l’objectiu d’ajudar l’equip a assolir la permanència i de recuperar l’estat de forma després de mig any aturat amb la idea de tornar a fer el salt al futbol professional –venia de 9 cursos entre 2a divisió A i 1a–, però la bala de l’Estartit i l’Olot van acabar formant una unió inseparable. Han acabat sent tres anys i mig de relació, que han portat a Xumetra a jugar 95 partits de lliga amb la samarreta vermella, en els que ha marcat 21 gols. En els dos últims cursos n’ha marcat set i deu –és el seu millor registre de 2a divisió B en amunt–, respectivament, convertint-se en una peça clau de l’atac olotí.

L’Olot havia traslladat a Xumetra, de 35 anys, una oferta de renovació, però al final l’acord no ha estat possible, i és que l’atacant ha decidit iniciar una nova aventura a un altre club, que podria ser el Llagostera, i és que l’atacant ha negociat amb el conjunt gironí des de fa setmanes , tot i que també té altres pretendents.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)