1a divisió FEF

Pitu Comadevall: “Estic feliç i tranquil. Sempre he donat el millor de mi”

El saltenc jugarà els seus últims minuts amb el Llagostera en l’amistós contra el Barça B

El municipal de Llagostera ha acomiadat futbolísticament un dels jugadors que més partits ha trepitjat la seva gespa: Pitu Comadevall. El migcampista saltenc ha decidit penjar les botes amb 37 anys i avui, acompanyat d’amics, companys, familiars i aficionats ha dit adeu al futbol. Només com a jugador, i és que Pitu continuarà vinculat al Llagostera com a director institucional i coordinador del futbol 7 del club. L’acte ha estat d’allò més emotiu, i fins i tot els aficionats han batejat una de les porteries amb el seu nom. Concretament, en la que va marcar el gol en la promoció d’ascens a 2a divisió A contra l’Avilés. “Afronto amb molta il·lusió aquesta nova etapa. Hauré d’aprendre coses noves però volia seguir vinculat al futbol i ho estaré. Vindré a veure tots els partits i estaré amb el futbol base aprofitant que m’agrada entrenar la mainada”, ha comentat Pitu en la roda de premsa.

No serà l’últim acte d’homenatge a Pitu, i és que el partit contra el Barça B, club en el que també va jugar, servirà d’hometage sobre la gespa. De fet, Pitu Comadevall es vestirà de curt per jugar els seus últims minuts amb la samarreta del primer equip del Llagostera.

Durant l’acta Pitu Comadevall també ha reconegut que era el millor moment per deixar el futbol en actiu. “Vaig tenir una greu lesió i he tingut problemes per recuperar-me. Va costar un any i mig però em volia retirar sobre el camp i no en una sala d’operacions. He pogut jugar un any més i he estat molt feliç, però sóc sincer amb mi mateix i ara és el moment de plegar. Més val deixar el futbol que no pas que ell et deixi a tu”, ha comentat Pitu, que recorda amb un somriure els últims dies: “Deixar el futbol després d’un ascens és una sensació increïble. Tinc un record molt especial del partit contra l’Hèrcules. Escoltar els aficionats com cridaven el meu nom em va posar la pell de gallina però per coses del futbol no vaig poder jugar. No passa res, i és que estic molt content de viure aquell dia des de fora.”

El comunicat de Pitu Comadevall

Bona tarda. Moltes gràcies per venir en un dia molt especial per mi. Vaig començar a jugar a futbol quan tenia 5 anys i avui, 32 anys després, em retriro del futbol. Estic tranquil i estic feliç perquè crec que sempre he donat el millor de mi, defensant els valors de respecte, esforç i humilitat que em van ensenyar els meus pares. Vull agrair al Salt, al Vilobí, al Barça, a Las Palmas, al Gavà, al Badalona, a l’Hospitalet i al Pune City tot el que han fet per mi en la meva carrera. L’agraïment més gran és pel Llagostera després d’aquests nou anys. Des del primer moment m’han fet sentit com a casa i agrairé tota la vida el que la Isabel i l’Oriol han fet per mi. També vull agrair a la meva família fer-me costat i ajudar-me en tot moment. Vull donar les gràcies a tots els rivals, que gràcies a ells cada setmana m’he hagut d’anar superant com a futbolista. Gràcies a tota l’afició, que sempre han estat al meu costat en els bons i els mals moments. Sou una gran afició. Per acabar vull tenir un agraïment molt especial a tots els companys que he tingut de vestidor per acompanyar-me en el dia a dia. M’emporto molts amics per sempre i cap enemic, i marxar així és una sensació increïble.

El comiat d’Oriol Alsina

Ha estat un jugador exemplar pel Llagostera. És el segon jugador amb més partits i ha estat un noi que ha deixat petjada dins i fora del camp. És una grandíssima persona i després és un gran futbolista, com tota la seva família. Són molt bona gent i hem decidit que ens agradaria que el Pitu continues al club amb altres funcions. Per desgracia no seguirà tirant corners i faltes, però és llei de vida. Sempre el gaudirem amb el futbol formatiu i també amb les noves funcions institucionals. Ha estat una peça clau en la petita història dels millors anys del nostre club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)