1a divisió FEF

La mudança serà a Palamós

1a divisió FEF. El Llagostera anuncia oficialment que el municipal palamosí serà l’escenari dels partits aquest curs, deixant enrere, de moment, els embolics que generava l’Estartit

Finalment, tal com va anunciar ahir aquest diari, el Llagostera jugarà la temporada 2021/22 al municipal de Palamós. Falta la firma definitiva del conveni entre el club i l’Ajuntament palamosí, però l’acord ja és absolut i així ho va anunciar ahir el club llagosterenc, que tornarà a la que va ser casa seva durant tres temporades –les dues a segona divisió A i la següent a segona divisió B–. “L’Ajuntament de Palamós ens ho ha posat molt fàcil. Tenen el record dels tres anys que hi vam ser i tots dos estem encantats de tornar a compartir espai”, va comentar ahir la presidenta, Isabel Tarragó, aprofitant l’acte de comiat de Pitu Comadevall, abans de relatar com han estat les últimes setmanes amb la incertesa de no saber on jugaria l’equip. “La nostra intenció era anar a l’Estartit, però hi ha problemes polítics que ens ho han impedit. Vaja, de moment ho han retardat. Després es va mirar de jugar aquí a Llagostera perquè per al primer any només s’havia d’arreglar la llum, però es va parlar amb l’Ajuntament i no ha estat possible. Per això hem viscut uns dies complicats perquè no sabíem on jugaríem, fins que hem parlat amb Palamós.”

Ara que el Llagostera ja té clar on jugarà aquest curs, es posa llum a molts aspectes. De fet, avui ja es llançarà la campanya d’abonaments. Esportivament, però, tenir-ho clar també facilitarà moltes coses. “La incertesa ha estat un problema per als jugadors perquè t’has de plantejar moltes coses i no teníem cap resposta per a ells, però ara ja s’ha acabat”, comentava Alsina, que diumenge ja dirigirà el primer partit a la nova casa del Llagostera en l’amistós contra el Girona.

La intenció era anar a l’Estartit, però s’ha complicat i des de Palamós ens ho han posat fàcil
Isabel Tarragó
presidenta del llagostera

Pitu: “Soc feliç i estic tranquil; sempre he donat el millor”

El municipal de Llagostera va acomiadar ahir Pitu Comadevall. El migcampista saltenc ha decidit penjar les botes amb 37 anys i, acompanyat d’amics, companys, familiars i aficionats, va dir adeu al futbol. Només com a jugador, i és que Pitu continuarà vinculat al Llagostera com a director institucional i coordinador del futbol 7 del club. L’acte va ser d’allò més emotiu, i fins i tot els aficionats han batejat una de les porteries amb el seu nom. No serà l’últim acte d’homenatge a Pitu, i és que el partit contra el Barça B servirà d’últim homenatge. De fet, Pitu es vestirà de curt per jugar els últims minuts amb la samarreta del primer equip del Llagostera. Durant l’acte el saltenc va reconèixer que era el millor moment per deixar el futbol. “Vaig tenir una greu lesió i em va costar un any i mig però em volia retirar al camp, i no en una sala d’operacions. He pogut jugar un any més i he estat molt feliç, però soc sincer amb mi mateix i ara és el moment de plegar. Soc feliç i estic tranquil perquè sempre he donat el millor de mi”, va sentenciar Pitu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)