Barça B

Antonio Aranda, nou futbolista del Barça B

Fitxatge. Aranda, de 20 anys, arriba lliure del Recreativo Granada i signa fins al 2023

El Barça acaba de fer oficial el fitxatge d’Antonio Aranda. Sergi Barjuan, en l’entrevista concedida a l’Esportiu la setmana passada, reclamava més incorporacions i avui s’ha fet oficial l’arribada d’Aranda. Té 20 anys i arriba lliure del Recreativo Granada. Signa per dues temporades, fins al 30 de juny del 2023, més una altra d’opcional, i la seva clàusula de rescissió serà de 50 milions d’euros, que passaria a ser de 100 milions en cas de pujar al primer equip.

Aranda ha completat ja la revisió mèdica i ha trepitjat la gespa de l’estadi Johan Cruyff com a nou jugador culer i només queda pendent l’acte protocol·lari de signatura de contracte amb el president Joan Laporta.

Nascut a Huétor Vega, Antonio Aranda (07/10/2000) arriba al FC Barcelona procedent del Granada. Aranda és un migcampista ofensiu que es pot adaptar tant en la posició de mitjapunta com d’extrem. El jugador andalús va fer els seus primers passos al futbol a l’equip del seu poble, Huétor Vega. Més endavant va formar-se al futbol base del Granada 74 i després va passar a la Union Deportiva Maracena.

Les seves habilitats van fer que el Granada es fixés en ell i el va incorporar en etapa juvenil. La seva projecció el va portar al filial, el Granada Recreativo, on hi va jugar fins el curs passat. A més, Aranda ja va debutar amb el primer equip en partit de la Copa del Rei davant el San Juan, i ho va fer amb una assistència. També va entrar en diverses convocatòries d’Europa League amb el conjunt granadí.

Com a curiositat, Aranda es va enfrontar al juvenil del FC Barcelona en els vuitens de final de la Copa del Rei amb el Granada el curs 2018/19 amb victòria blaugrana (2-2 a Granada, 3-0 al Miniestadi). Aranda és internacional sub-19 amb la selecció espanyola i ja ha disputat dos partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)