Més futbol

Espanya es classifica per a quarts

Jocs Olímpics. El combinat estatal ha tret un empat davant Argentina que la deixa com a primera del Grup C. Es jugarà una plaça per a semifinals davant Costa d’Ivori

Espanya 1 Argentina 1

ESPANYA:Unai; Óscar Gil ( Moncayola, 87’), Eric Garcia, Pau Torres, Cucurella; Zubimendi, Merino (Vallejo, 87’); Asensio, Pedri (Carlos Soler, 74’), Olmo (Bryan Gil, 85’), Oyarzabal (Rafa Mir, 74’).ARGENTINA:Ledesma; Nehuén Pérez, Bravo (Mosevich, 83’), Herrera, Medina; Vera (Colombatto, 55’), McAllister (Martín Payero, 55’), Barco (De la Vega, 46’), Belmonte, Gaich, Urzi.GOLS:1-0 (66’) Mikel Merino; 1-1 (87’) Belmonte.ÀRBITRE:Ismail Elfath (USA) T.G.:Nehuen Pérez (10’); Fausto Vera (53’); Santiago Colombatto (58’); Martín Payero (61’); Claudio Bravo (81’); Óscar Gil (83’); Mosevich (92’).

Espanya ha patit per classificar-se per a quarts de final on es jugarà, dissabte, un lloc a les semifinals davant Costa d’Ivori. L’empat li ha servit al combinat Estatal per acabar primera del grup C i a Argentina fer-ho com a segona. Els de Luis de Fuente han tingut el domini del partit, però ha fallat moltes ocasions. El gol ha arribat a la segona part després d’una assistència de Dani Olmo que ha rematat Mikel Merino. Argentina ha vist com la derrota la deixava fora dels quarts i ha buscat l’empat que ha arribat a tres minuts del final gràcies a un cop de copa de Belmonte.

En el duel, ha jugat, de titulars, els blaugrana Pedri i Eric García i el blanc-i-blau, Óscar Gil. El lateral esquerre ha vist una groga i es perdrà el duel de quarts davant Costa d’Ivori.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)