Més futbol

Marco Asensio desperta a temps i situa Espanya en la final al límit de la pròrroga

El rival per l'or serà el Brasil

Japó 0 Espanya 1

JAPÓ:Tani, Sakai, Yoshida, Itakura, Nakayama, Endo, Tanaka (Hashioka, 118’), Doan (Maeda, 91’), Hatate (Soma, 65’), Kubo (Miyosi, 91’) i Hayashi (Ueda, 65’).ESPANYA:Unai Simón, Óscar Gil (Vallejo, 46’), Eric García, Pau Torres, Cucurella (Miranda, 105’, Zubimendi (Moncayola, 96’), Mikel Merino (Carlos Soler, 59’), Pedri (Marco Asensio, 82’), Dani Olmo (Puado, 59’), Oyarzabal i Rafa Mir.GOLS:0-1 (115’) Marco Asensio.ÀRBITRE:K. Ortega (peruà).PÚBLIC:Text.

Marco Asensio ha despertat i amb una sola fuetada ha col·locat la selecció espanyola a la final del torneig de futbol masculí, en la qual se citarà dissabte vinent contra el Brasil. Després d’una semifinal força igualada, en què li ha costat força a la roja trobar inspiració en els metre finals, un xut de gran qualitat de l’extrem mallorquí ha fulminat el Japó.

En una primera meitat força oberta, en què el Japó ha ensenyat també les seves armes i moments en què s’ha animat a atacar, Espanya ha estat a punt de trencar la semifinal al límit del descans, quan després d’una acció ben trenada Rafa Mir, novetat esperada en l’onze titular, ha estat incapaç de batre amb un xut per baix a Tani.

Malgrat els japonesos han demostrat ser un conjunt de bona tècnica i amb capacitat de gestionar la pilota, en la represa han tendit a agrupar-se al voltant del seu porter. I com li ha succeït al conjunt espanyol al llarg del torneig, ha tingut dificultats per traduir tot el caudal futbolístic en ocasions clares de gol més enllà d’alguna rematada tova d’Oyarzabal i una ocasió en el tram final de Rafa Mir que, massa avariciós, renunciant a donar una pilota franca a Javi Puado, ha acabat topant amb les cames del porter Tani.

Incapaç de ser precís en l’última passada i obligat a buscar centrades al cap de Rafa Mir, el conjunt espanyol albirava ja els penals quan Marco Asensio, força gris al llarg dels jocs, ha trobat una pilota dins l’àrea, ideal per la seva cama esquerra, que ha allotjat al pal llarg, lluny de Tani, eludint un desenllaç fatídic i citant la selecció espanyola amb la brasilera dissabte vinent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)