1a divisió

La lliga començarà amb públic

Futbol. La ministra de Sanitat, Carolina Darias, confirma el retorn dels aficionats als estadis de primera i segona divisió amb un aforament màxim del 40%

Els aficionats tornaran als estadis de primera i segona divisió a partir del 13 d’agost, amb motiu de la jornada 1 de totes dues competicions, tal com ha confirmat la ministra de Sanitat, Carolina Darias, que ha presidit el Consell Interterritorial de Salut en el qual s’ha tractat la qüestió. En una mesura que començarà el dia 13 i es revisarà a finals de mes, es permetrà un màxim d’un 40% de l’aforament i un 30% per a recintes tancats, sempre que es pugui garantir la distància d’1,5 metres entre cada aficionats i s’acompleixin una sèrie de mesures a l’hora d’accedir i sortir de les instal·lacions. Al mateix temps, Darias ha assenyalat que es tractarà de donar entrada “preferentment a públic local i a abonats, amb la finalitat de reduir al màxim la mobilitat i que els aficionats no puguin desplaçar-se. També s’ha acordat l’ús obligatori de la mascareta durant l’entrada i la sortida del partit i que no es pugui vendre ni begudes ni aliments en les zones d’accés al recinte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)