Territorial

El Sant Andreu guanya el torneig d’històrics als penals (1-1)

Torneig d’històrics. El conjunt quadribarrat ha igualat una primera diana del Sants i des dels onze metres ha aconseguit endur-se el clàssic d’estiu (4-5)

El Sant Andreu ha guanyat el torneig d’històrics als penals després d’empatar a un gol contra el Sants (4-5). Laborde ha avançat al Sants en l’inici de la segona part, però Mulero, just després que els blanc-i-verds es quedessin amb un home menys, ha fet la igualada que ha dut la final fins als onze metres.

La primera meitat ha estat avorrida i ha acabat sense gols. Només Mulero, del Sant Andreu i Guillermo, del Sants, han generat un mínim perill. En l’inici de la segona, el Sants s’ha pogut avançar aviat gràcies a una diana de Laborde (57’). El conjunt quadribarrat ha intentat reaccionar al gol encaixat i ho ha fet amb una acció de Franco que ha acabat a fora per poc (74’). Just abans de produir-se un fet decisiu amb l’expulsió per vermella directa d’Iván Julián, que ha aturat amb falta una internada de Pau Morer (76’). Només dos minuts després, Sergio Mulero ha fet l’empat a un gol definitiu després d’una falta servida magistralment.

El Sants ha tingut una ocasió en l’últim sospir tot i jugar amb un menys però la final ha arribat a la tanda de penals. En aquesta, el Sant Andreu ha estat impecable i s’ha endut el torneig d’històrics per 4-5.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)