El Figueres dona la cara davant l’Al Saad de Xavi

El conjunt figuerenc perd (5-3) contra l’equip dirigit per Xavi Hernández en un enfrontament que al descans guanyava 0-2

L’Al Sadd que dirigeix Xavi Hernández s’ha imposat al Figueres (5-3), en un partit en què l’equip de la primera divisió del Qatar ha hagut de patir més del què indica el marcador.

I és que al camp RoyalVerd, a la finca Les Brides de la Vall d’en Bas, on s’ha disputat l’enfrontament, el conjunt figuerenc ha començat guanyant per 0-2 gràcies a un doblet (1’ i 22’) de Joel Arimany. La Unió ha conservat el marcador fins al descans, però en la segona part s’ha trobat amb la remuntada en contra; Andre Ayew (49’), Baghdad Bounedjah (58’) i Santi Cazorla (65’), tots tres futbolistes internacionals amb Ghana, Algèria i Espanya, respectivament han capgirat el resultat 3-2. Més tard, de nou Bounedjah (74’) i Mohamed Naceur Manai (79’) han completat de mà de gols. Finalment, Serge (84’), pel Figueres ha marcat el 5-3 definitiu.