1a divisió FEF

El Costa Brava perd a Palamós contra l’Andorra (0-2)

Amistós. El conjunt dirigit per Oriol Alsina cau contra un dels rivals que es trobarà en el campionat de lliga de la primera divisió FEF

El Costa Brava ha perdut per 0-2 contra l’Andorra. El conjunt blau-i-vermell ha merescut avançar-se en el marcador però els del Principat han tingut més efectivitat i dues dianes de Marc Fernández (41’) i Nieto (86’) han decantat la balança al seu favor. L’equip dirigit per Eder Sarabia, exassistent de Quique Setién al Betis i al Barça, serà un dels rivals dels gironins en la nova aventura de la primera divisió FEF.

En els primers compassos del partit, el Costa Brava ha sortit amb empenta i de seguida ha pogut gaudir d’alguna arribada a l’àrea visitant. Primer ho ha intentat Xumetra a passada de Pere Martínez (6’) i després Gil Muntadas, que ha topat amb l’escaire de la porteria de l’exLlagostera Nico Ratti (11’). Aimar també ha estat a prop del gol a la sortida d’un corner (14’) i Guiu ho ha provat amb un xut llunyà (31’). A poc a poc, l’Andorra s’ha anat acomodant al terreny de joc i ha través de la possessió de la pilota Altimira ha disposat de la primera gran ocasió de gol en un llançament que ha sortit llepant el pal després d’un mal rebuig de la defensa local (38’). Aquesta acció ha estat el preludi del 0-1, quan el també exLlagostera, Marc Fernández, després d’una jugada individual, ha fet un xut imparable per a Marcos (41’).

El partit ha rebaixat els decibels en el seu equador amb accions esporàdiques per als dos equips fins que, ja en el tram final, Nieto ha establert el 0-2 definitiu gràcies a una bona combinació andorrana a dins de l’àrea (86’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)