1a divisió

160 milions per Mbappé

1a divisió. El Real Madrid presenta una primera oferta formal pel davanter al PSG, d’aquesta enorme quantitat, i demana permís per poder parlar amb el futbolista per tancar el fitxatge

El Real Madrid està disposat a fer una autèntica bogeria per aconseguir fitxar Kilian Mbappé aquest mateix estiu. Segons va avançar Goal i van confirmar després altres mitjans, el club blanc ja ha presentat una primera oferta formal pel davanter que s’enfila fins als 160 milions d’euros. Un veritable disbarat tenint en compte que a Mbappé només li queda un any de contracte. Segons aquesta informació, el Real Madrid també ha demanat permís al PSG, al qual considera un club amic, permís per iniciar les converses amb el futbolista per tancar el fitxatge.

Malgrat que la xifra és altíssima per un jugador que la temporada vinent podria arribar gratis, el Real Madrid el voldria incorporar per fer coincidir la seva arribada amb la temporada en què estrenaran el nou Santiago Bernabéu. Els madridistes, però, veuen amb escepticisme que els francesos acabin acceptant l’oferta perquè tenen el gran objectiu de guanyar la Champions aquesta temporada després de portar Messi i no necessiten els diners.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)