Premier

El United li pren Ronaldo al Manchester City

Premier League. Els ‘red devils’ fan un esforç d’última hora per fer signar el llegendari davanter quan anava camí cap al seu rival

En un gir dels esdeveniments, el Manchester United s’ha acabat emportant Cristiano Ronaldo, procedent de la Juventus. El davanter portuguès anava camí del Manchester City i, de fet, només faltava que els clubs es posessin d’acord. Però el United ha fet un esforç extra i ha acabat emportant-se el jugador que es va passar sis temporades a Old Trafford a principis de segle.

D’aquesta manera, s’acaba el serial de Cristiano Ronaldo, que ha tingut uns últims dies molt turbulents amb la Juventus, primer negant-se a ser titular en la primera jornada de lliga i després demanant obertament el seu traspàs a un altre club. El Manchester City, que busca un davanter centre des de principis del mercat, era el més ben situat perquè podia cobrir la seva fitxa tot i que no acabava d’acordar els termes del traspàs amb l’equip italià. El United, a última hora, s’ha posat pel mig i ha acabat evitant que el jugador recali en el seu rival de la ciutat. Així, Ronaldo tornarà a vestir la samarreta del Manchester United després que el 2009 va abandonar el club havent guanyat una Champions League.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)