Ligue 1

Messi debuta i Mbappé resol el partit per al PSG

Ligue 1. Un doblet de l’atacant parisenc tomba el Reims d’Òscar Garcia el dia que l’astre de Rosario s’estrena amb el seu nou equip

Lionel Messi ja sap el que és defensar la samarreta d’un club que no sigui el Barça. A l’estadi Auguste Delaune de Reims, l’astre de Rosario va viure els seus primers minuts com a futbolista del París Saint-Germain en la victòria del seu equip gràcies a dues dianes de Kylian Mbappé, que va jugar tot el partit i va posar en suspens els rumors sobre la seva possible arribada al Real Madrid.

Substituint Neymar i quan faltaven 25 minuts per al final del partit, Messi va jugar amb molta llibertat al darrere del mateix Mbappé i, encara que es va mostrar molt participatiu, associant-se de manera permanent amb els nous companys, no va tenir accions transcendents a prop de l’àrea del porter serbi Predrag Rajkovic. Tampoc el PSG va requerir l’encert del seu nou futbolista franquícia, ja que Messi va entrar al terreny de joc en una nit que ja havia resolt Mbappé, molt més incisiu que Neymar fins aleshores. Aprofitant una gran centrada d’Ángel di María, entrant de cap amb molta força, el jove atacant parisenc va inaugurar el marcador en la primera meitat i, ja després de la represa, va repetir aprofitant una cavalcada d’Achraf Hakimi, que li va servir el gol amb safata.

Malgrat que ho va intentar i fins i tot va veure com li anul·laven un gol per fora de joc, el Reims, dirigit enguany pel català Òscar Garcia, no va poder esguerrar el debut de Messi ni una nit portentosa de Mbappé.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)