Mundial

Espanya perd amb Suècia (2-1)

Classificació copa del món. La selecció estatal ha caigut davant el conjunt nòrdic i es complica les seves opcions per classificar-se per al mundial de Qatar

Suècia 2 Espanya 1

SUÈCIA:Olsen; Krafth, Helander, Lindelof, Augustinsson; Olsson, Ekdal (Jens-Lys Cajuste, 69’), Laesson, Forsberg; Isak (Kiese Thelin, 85’), Kulusevski (Quaison, 85’).ESPANYA:Unai Simón; Azpilicueta, Eric García, Laporte, Jordi Alba; Busquets (Rodri, 85’), Koke (Marcos Llorente, 75’), Carlos Soler (Brais Méndez, 85’); Ferran Torres, Gerard Moreno (Adama Traoré, 64’), Morata (Sarabia, 75’).GOLS:0-1 (4’) Carlos Soler; 1-1 (6’) Isak; 1-2 (57’) Claesson.ÀRBITRE:Anthony Taylor (Anglaterra) T.G.: Kulusevski (34’); Jordi Alba (35’); Busquets (40’); Emil Krafth (52’)..PÚBLIC:Friends Arena de Solna. 16.000 espectadors.

Espanya ha donat un pas en fals en les seves aspiracions de classificació per al Mundial de Qatar. La selecció estatal ha perdut 2-1 davant Suècia i veu co aquesta derrota la col·loca com a segona de grup i dona el lideratge al seu rival que suma 7 punts però amb un partit menys que La Roja. El partit ha començat de manera elèctrica amb un bon gol de Carlos Soler prèvia assistència de Jordi Alba. En la jugada següent, una errada del mateix Carlos Soler amb col·laboració de Busquets ha estat aprofitada per Isak per fer l’empat. El triomf de Suècia s’ha cuinat en la segona part amb un Kulusevski diabòlic que ha tornat boja la defensa espanyola. El mig de la Juventus ha estat clau en l’assistència del segon gol a Claesson. Suècia segueix sent un malson per Espanya que mai ha guanyat els nòrdics en partit oficial. Ara el combinat de Luis Enrique es complica la vida i no depèn de si mateix per classificar-se pel Mundial de Qatar on només passa el primer. I, a més a més, el suecs tenen un partit menys que Espanya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)