1a divisió FEF

Les proves al Costa Brava, de moment només en la part ofensiva

El Costa Brava ha realitzat aquest estiu una de les reestructuracions de la plantilla més importants dels últims anys. Això normalment acostuma a demanar temps per trobar un onze ideal i perquè l’equip s’adapti al que vol l’entrenador, i encara més quan s’ha viscut un canvi de terreny de joc com és el cas del conjunt gironí amb la mudança de Llagostera a Palamós. El cert, però, és que Oriol Alsina sembla que de moment té les coses molt clares i en les dos primeres jornades de lliga no ha hagut de provar gaires coses per trobar un onze que funcioni. No ha servit per aconseguir la primera victòria, perquè s’han empatat els dos partits, però sí que s’han transmès molt bones sensacions que s’haurien pogut convertir en tres punts tant en el camp de l’UCAM Múrcia com en l’estrena a casa contra l’Atlético Sanluqueño.

El que sembla que de moment té més clar el tècnic d’Arenys és la part defensiva de l’equip, que també és l’encarregada de tenir el protagonisme en la sortida de pilota ara que els gironins aposten més per la possessió que les temporades anteriors. I és que després de les dues primeres jornades queden set jugadors que han jugat els 180 minuts possibles i són el porter Marcos, els defenses Pere Martínez, Julen, Forlín i Manel Royo; i els migcampistes Galindo i Antonio Romero, responsables d’ocupar el doble pivot.

En canvi, en les quatre posicions més avançades de l’equip –els extrems, el segon punta i el punta– Alsina sí que ha decidit fer canvis, ja sigui entre un partit o un altre o aprofitant els cinc canvis del partit –encara no els ha esgotat en cap partit. No és cap gran sorpresa, i és que també és veritat que en la zona ofensiva és on Oriol Alsina té més fons d’armari dins de la plantilla i pot escollir el perfil de jugadors que més li interessi en cada partit. De fet, de moment han jugat Guiu, Xumetra, Gil Muntadas, Cala, Boris Garrós, Álvaro García, Ilyas i Moussa Sidibé, però encara queden jugadors com David Haroo Borja Llarena que esperen la seva oportunitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)