1a divisió FEF

Buscant el pas definitiu

1a divisió FEF. El Costa Brava visita el Barça B amb l’objectiu de convertir les bones sensacions de les dues primeres jornades en la primera victòria

El Costa Brava té molt clar que el que ha de fer aquesta temporada és anar pas a pas i aconseguir el màxim de punts possible allà on pugui pensant en l’objectiu de la permanència. El camí no ha començat malament, i és que els empats al camp de l’UCAM i contra l’Atlético Saguntino han deixat bones sensacions. Tot i això, a ningú se li escapa que s’ha de sumar de tres en tres, i que una primera victòria suposaria carregar-se encara més de confiança. I si és al camp del Barça B, on els gironins juguen aquesta tarda (17 h), doncs encara millor. “És un camp que sempre costa, a tots els equips, i més quan tenen tota la plantilla a disposició com aquesta setmana”, comenta el tècnic, Oriol Alsina, que cedeix el favoritisme al rival: “Sabem que són els favorits i no per poc, però nosaltres tampoc renunciarem a res. L’objectiu és puntuar i per fer-ho hem de competir com fem sempre, sense renunciar abans del partit a buscar la victòria. Ens trobarem un gran equip, amb un bon entrenador i grans futbolistes. Lògicament passarem moments molt complicats i els haurem de superar, però el més important és intentar aprofitar els nostres bons moments, que segur que en tindrem.”

Més enllà de la dificultat del rival, visitar el Johan Cruyff sempre suposava una gran complicació per al Llagostera. Ara, com a Costa Brava i jugant a Palamós, els gironins saben que tenen més possibilitats de portar el partit on els interessa i ho volen aprofitar. “Ara aquests camps grans són més semblants al nostre i això fa que la diferència de plantejaments no sigui tan gran. Abans nosaltres teníem un perfil i una filosofia que ens costava molt d’adaptar a aquest tipus de partits, però ara ja no ens costarà tant. De la mateixa manera, ara els rivals s’adapten més fàcilment al nostre camp, així que sabem que haurem de sumar més a fora perquè no sumarem tant a casa”, analitza Alsina, que té clar quin ha de ser el camí a seguir per aspirar a la victòria. “En aquest camp hem arribat a anar guanyant 0-2 i a la segona part ens n’han marcat quatre. Si no estàs 95 minuts al teu millor nivell és un equip que et passa per sobre. I estar al teu millor nivell no t’assegura res perquè és un equip que en qualsevol moment et pot marcar la diferència gràcies a les individualitats que té. El camí és permetre’ls el mínim d’arribades possible”, afirma.

Per al partit d’aquesta tarda el d’Arenys tindrà les baixes d’Aimar, Aleix Roig i Lucas Viale, que continuen lesionats, i el dubte fins a última hora de Pere Martínez, amb unes molèsties.

0 Partits guanyats 0

1 Partits empatats 2

1 Partits perduts 0

1 Gols a favor 1

2 Gols en contra 1

LA PRÈVIA

El Barça B és el favorit i no per poc, però abans del partit no renunciarem a buscar la victòria. L’objectiu principal és puntuar
Hem d’estar al millor nivell i fins i tot així ells poden marcar la diferència amb individualitats
Oriol Alsina
entrenador del costa brava
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)