1a divisió FEF

El Costa Brava s’entrenarà a les instal·lacions de Royaverd

Acord. El club gironí i l’empresa garrotxina han firmat un conveni de col·laboració i els d’Oriol Alsina podran fer servir els camps d’entrenament

La UE Costa Brava ha anunciat un acord de col·laboració amb Royalverd, una empresa garrotxina dedicada al sector de la jardineria professional i especialitzada en zones esportives que compta amb diferents camps d’entrenaments de primer nivell a Les Preses. El club gironí i l’empresa engeguen un binomi en el qual els futbolistes dirigits per Oriol Alsina podran fer servir el Royalverd Training Center de les Brides, a la Vall d’en Bas, per a realitzar diversos entrenaments durant la temporada i així preparar-se en un medi i un entorn incomparable.

Des de fa anys, les instal·lacions d’entrenament que té Royalverd han estat habituals camps d’entrenament d’equips com l’Olot, que per proximitat ha desenvolupat bona part de la seva tasca de preparació en aquests camps, però també d’equips com el Barça femení, el Nàstic, l’Espanyol, el Sabadell o diversos equips estrangers com l’Al-Sadd de Xavi Hernández, que han fet estades i altres jornades aprofitant les comoditats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)