1a divisió FEF

El Cornellà, víctima d’una diana en el tram final

1a FEF. Els de Casañ s’avancen en el segon temps però acaben cedint dos punts

Cornellà 1 Castelló 1

CORNELLÀ:Lucas, Andrada (Pepe Bernal, 83’), Mancuso, Eloy (Gorriti, 69’), Dorca (Andreu, 69’), Sascha, Víctor (Pipo, 56’), Zalaya, Gerard, Moha (Chiki, 83’) i Carlos.CASTELLÓ:Campos, Dani Torres, José Mas, Aarón, Carles, Cubillas (César Díaz, 67’), Ortuño (Pablo Hernández, 45’), Kandoussi, Yac, Kevin Sibille i Salva Ruíz (Javi Moyano, 67’).GOLS:1-0 (66’) Eloy Gila. 1-1 (89’) Yac.ÀRBITRE:Alemán Pérez.T.G.:al local Andreu, i al visitant José Más.COMENTARI:Per segona setmana consecutiva, el Cornellà no va obtenir el resultat que volia per un gol en el tram final del partit. Si la setmana passada, els verds van ensopegar contra el Llagostera amb un gol en el minut 95, en el dia d’ahir Yac els va privar del triomf amb una diana en el minut 89. Als verds els va costar avançar-se tot i que van signar una millor arrencada que el rival. Eloy Gila va culminar una jugada d’estratègia després que Sascha avisés amb un cop de cap. En el darrer instant, una altra acció a pilota aturada va decidir l’enfrontament.