Champions

El Sheriff clava la bandera

Real Madrid. L’equip de Transnístria, territori declarat independent de Moldàvia però no reconegut, s’imposa al conjunt blanc al Santiago Bernabéu

Real Madrid 1 Sheriff Tiraspol 2

REAL MADRID:Courtois, Nacho (Rodrygo, 66’), Militão, Alaba, Miguel Gutiérrez (Kroos, 66)’, Casemiro (Modric, 66’), Valverde, Camavinga, Hazard (Jovic, 66’), Vinícius i Benzema.SHERIFF TIRASPOL:Athanasiadis, Fernando Costanza, Arboleda, Sanguinetti, Cristiano, Thill, Addo, Kolovos, Adama Traoré, Castañeda (Julien, 78’) i Jakhshibaev (Bruno Souza, 57’).GOLS:0-1 (25’) Jakshiboev. 1-1 (65’) Benzema, de penal. 1-2 (89’) Thill.ÀRBITRE:Lawrence Visser (belga) Grogues a Casemiro, Jovic, Arboleda, Sanguinetti, Thill i Addo.

El Sheriff de Tiraspol, el club de Transnístria, territori declarat independent de Moldàvia però no reconegut oficialment, continua fent història a marxes forçades i explicant a la resta del planeta el seu context sociopolític. Després d’ahir ja quedaran poques persones que no coneguin la història d’aquest humil equip que, en la seva primera participació en la fase de grups de la Champions, va ser capaç de derrotar el Real Madrid ni més ni menys que al Santiago Bernabéu per situar-se amb cinc punts al capdavant del grup D.

Amb una recepta ja coneguda, amb un equip extremadament disciplinat en el replegament defensiu i amb una enorme capacitat per fer mal al contraatac, l’equip que dirigeix l’ucraïnès Iuri Vernidub va ser capaç de clavar la primera punyalada al partit, amb una centrada de Cristiano, lateral d’enorme producció ofensiva perquè Jakshiboev connectés una rematada de cap a la xarxa que deixava el Madrid obligat a atacar a toc de corneta per mirar de remuntar.

Amb Camavinga d’inici i Modric mirant-s’ho des de la banqueta, l’equip d’Ancelotti va haver d’assetjar la porteria d’un rival que va acumular tots els futbolistes que va poder i més a prop de la porteria d’Athanasiadis. Un penal sobre Vinícius en què la incidència del VAR va ser determinant va permetre a Benzema restablir la igualtat en el marcador, però en cap cas la lògica d’una nit en què, quan semblava que al Sheriff tot se li podia fer molt llarg, va veure com li anul·laven un gol en fora de joc i sobretot com el luxemburguès Sebastien Thill, amb un xut formidable amb la cama esquerra, va silenciar un Santiago Bernabéu que ja no es va poder refer del segon cop, víctima d’un equip que no té lloc al mapa, però que ahir va clavar la bandera en un dels estadis més importants del continent.

VESTIDORS

No hem merescut perdre, avui ha estat una qüestió de mala sort, de detalls, de jugades evitables
Carlo Ancelotti
ENTRENADOR DEL REAL MADRID
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)