1a divisió FEF

El Cornellà supera el Madrid B amb un gol en el minut 87 (1-0)

La Unió Esportiva Cornellà ha celebrat el segon triomf consecutiu, en superar el filial del Madrid gràcies a un gol de Chiki en el minut 87. El partit ha estat obert i entretingut. La primera ocasió del conjunt local ha estat una rematada d’Eloy Gila (12’), però la resposta del filial blanc ha arribat en una de les millors oportunitats de la primera meitat (28’). El Cornellà ha hagut de fer un canvi aviat, per la lesió d’Andrada (34’). L’arrencada de la segona part ha estat molt intensa, amb arribades a un costat i l’altre. Un córner a favor del Cornellà ha acabat amb la pilota al pal (55’) però a l’altre costat Lucas Anacker ha tret molt bé un xut d’Arribas. El conjunt de Raül Casany han tingut a prop l’1-0 amb un xut de Borja (62’). La rèplica ha estat d’Aranda, amb un xut que ha sortit a prop del pal (78’). L’èxtasi ha arribat en el minut 87, amb el gol de Chiki. Els blancs han acabat amb un jugador menys per l’expulsió de Carrillo, ja en el temps afegit.