1a divisió

Els estadis catalans es podran omplir del tot a partir de divendres

El president de la Generalitat confirma que s’acaben les restriccions d’ocupació

Els clubs catalans podran obrir els seus estadis, ja sense percentatge de restricció, a partir d’aquest cap de setmana. És una de les mesures que ha anunciat el president de la Generalitat, Pere Aragonès, en una roda de premsa. Els recintes esportius a l’aire lliure de la resta de l’Estat ja podien omplir el 100% de l’aforament, però a Catalunya el Procicat mantenia un percentatge del 60%. Ara, aquesta restricció queda anul·lada. El Barça, per tant, tindrà permís per obrir el Camp Nou a tot el públic per al partit d’aquest diumenge contra el València (21h), el primer de tres duels consecutius a l’estadi en només una setmana i que acabarà amb el clàssic contra el Madrid, el 24 d’octubre (16.15h). Entre el València i el Madrid, rebrà el Dinamo de Kiev en la Champions, el dimecres 20 (18.45h).

L’Espanyol té el pròxim partit a l’RCDE Stadium dilluns, contra el Cadis (21h). A segona A, el Girona podrà reobrir tot l’aforament de Montilivi per rebre dissabte l’Osca (16h). Els estadis no podien tenir l’aforament complet des d’abans de l’inici de la pandèmia, el març del 2020.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)