1a divisió FEF

Un punt com a primer pas

1a divisió FEF. El Costa Brava recupera la seva versió més sòlida contra el Linense i manté la porteria a zero, però li falta concretar les ocasions que té

Costa Brava 0 Linense 0

COSTA BRAVA:Marcos; Guiu, Julen Monreal, Forlín, Manel Royo; Manchón, Antonio Romero (David Haro, 88’), Ale Galindo; Cala (Moussa, 77’), Gil i Xumetra.LINENSE:Nacho Miras; Loren, Borja López, Jesús Muñoz, Víctor Mena; Masllorens, Chiro; Dorrio (Bandaogo, 80’), Ñito González (Cham, 85’), Leandro (Fito Miranda, 91’); i Gerard Oliva.ÀRBITRE:Muresan Muresant.T.G.:Als locals Xumetra, Guiu i Gil; i als visitants Leandro i Chiro.PÚBLIC:Uns 250 espectadors.

El Costa Brava torna a sumar. Concretament, els gironins van aconseguir ahir el primer punt, després d’encadenar quatre derrotes, gràcies a l’empat a casa contra el Linense en un partit que ha de suposar el primer pas per recuperar la versió mostrada en les primeres jornades. I és que els d’Oriol Alsina van estar molt segurs al darrere, sense concedir gairebé res, i van disposar d’alguna ocasió en la segona part, que només va faltar concretar.

Amb la figura de Marc Manchón com a tercer migcampista, el Costa Brava ha guanyat consistència al centre del camp. Contra l’Atlètic Balears ja es van veure els primers resultats fins que dues errades puntuals van permetre la remuntada del conjunt mallorquí, però ahir els gironins sí que van estar impecables amb el sistema defensiu, ja que, tot i que durant força minuts, sobretot en el tram inicial del partit, el Linense va tenir el control i semblava més còmode sobre la gespa, el Costa Brava no va patir gens per mantenir la porteria a zero. De fet, en aquests minuts de més sensació de domini visitant va arribar la que va ser l’única ocasió de la primera part i va tenir color blau-i-vermell. Gil va rebre a la frontal després d’una bona acció de Manel Royo i el seu xut, ras, va sortir molt a prop del pal.

El gol es resisteix

Durant molts minuts de la primera part i l’inici de la segona no va passar pràcticament res, però gràcies a la seguretat defensiva el Costa Brava es va començar a creure que podia fer alguna cosa més. Va ser a partir de l’hora de joc, quan Gil va estar a punt de marcar un dels gols de la seva vida, però va topar amb una gran intervenció de Nacho Miras (62’). A partir de llavors, i durant vint minuts, els d’Alsina van tancar el Linense a la seva àrea i van buscar el gol de totes les maneres possibles. Com més perill van generar va ser en l’estratègia, i és que Galindo primer va estar a punt de marcar un gol olímpic, després ell mateix va rematar de cap el següent córner i ja en el minut 76 qui més a prop del gol va estar va ser Julen Monreal, que va rematar a la frontal de la petita però va veure com Nacho Miras s’estirava bé una vegada més. No va voler entrar, però el més important va ser que Marcos gairebé ni va intervenir.

ELS VESTIDORS

Hem tingut alguna ocasió molt clara per decidir el partit. En línies generals hem fet un pas endavant i sumem, però volíem els tres punts
Ens quedem amb la sensació que hem pogut ser superiors al sisè classificat i això és per tenir bones sensacions
Oriol Alsina
entrenador del costa brava
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)