1a divisió

Al Madrid no li sobra res

A zero. L’Osasuna obté un empat de mèrit i fins i tot té el 0-1 a prop, tot i que els blancs acaben el partit abocats a l’àrea visitant

Madrid 0 Osasuna 0

REAL MADRID:Courtois; Carvajal (Lucas Vázquez, 69’), Militão, Alaba, Mendy (Marcelo, 69’); Casemiro, Camavinga (Rodrygo, 46’), Kroos; Vinícius, Marco Asensio (Hazard, 69’) i Benzema.OSASUNA:Sergio Herrera; Nacho Vidal, Unai García, David García, Juan Cruz, Manu Sánchez; Lucas Torró, Moncayola (Oier, 89’), Javi Martínez (Brasanac, 67’); Chimy Ávila (Rubén García, 67’) i Kike García (Barbero, 88’).ÀRBITRE:Soto Grado.T.G.:A Camavinga i Unai García.PÚBLIC:35.691 espectadors al Santiago Bernabéu.

No és cap consol per al Barça, però el Madrid tampoc carbura com un rellotge, ni de bon tros. Després d’aconseguir els tres punts del Camp Nou, l’equip de Carlo Ancelotti es va encallar al Santiago Bernabéu contra l’Osasuna, que discuteix al Rayo Vallecano la condició d’equip revelació de la lliga. Els navarresos van saber frenar els blancs i fins i tot van tenir una ocasió clamorosa per marcar el 0-1, tot i que en la recta final els va tocar resistir la insistència dels madrilenys, que són de manera provisional líders –en un empat amb tres equips més– pendents de la Real, que en farà prou amb l’empat avui a Vigo.

L’Osasuna, ben plantat, va mantenir controlat el partit en la primera meitat i va concedir poquíssim al Madrid, que va tenir més presència però també moltes dificultats per generar perill. El primer xut a porteria va trigar mitja hora a arribar i va ser de Militão, des de molt lluny. Just després, Vinícius va provar una rosca que es va perdre per poc. El plantejament dels d’Arrasate era efectiu en defensa, però li faltava capacitat de fer mal en les sortides. En un córner, Kike García es va trobar la pilota a sobre i no va poder rematar bé (35’). Unai García també va provar un xut, que se’n va anar als núvols (41’).

El 0-1 no va arribar pels pèls en un contraatac de manual de l’Osasuna, conduït per Chimy Ávila. La rematada de Moncayola va impactar al pal i, en el rebuig, Carvajal no es va fer gol per poc (50’). Amb el partit més obert, el madrid amenaçava amb alguna jugada ràpida o amb aparicions puntuals, com una de Benzema, que va retallar i va fer un xut potent que va tocar el travesser (61’). Poc després d’un triple canvi d’Ancelotti, Sergio Herrera va fer una gran intervenció a xut de Vinícius, en posició dubtosa (70’). Casemiro ho va provar des del mig del camp. També en va tenir una Marcelo, en una paret amb Vinícius (87’). Els navarresos, però, van saber resistir l’empenta blanca de la recta final i es van endur un bon punt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)