Més futbol

41è TORNEIG DE L'ESTANY

Amb el format clàssic

Després que el 2009 el disputessin només dos equips (Girona i Banyoles) i que el 2008 es dividís en un triangular (Banyoles, Olot i Figueres) i una final (Girona i Banyoles) –fet que va provocar que hi haguessin dos campions en una sola edició–, el Torneig de l'Estany inicia aquesta tarda la seva 41a edició amb el format clàssic de quatre equips, amb semifinals, tercer i quart lloc i final.

Al Camp Nou de Banyoles avui es disputaran les dues semifinals. A 2/4 de 8 jugaran el Cassà i l'Olot. A 2/4 de 10 ho faran el Banyoles i el Figueres, tots dos de preferent. Divendres els guanyadors dels dos partits es veuran les cares en la final, a 2/4 de 10. Abans, a 2/4 de 8, s'haurà jugat la final de consolació.

La darrer cop que quatre conjunts van lluitar pel torneig, al 2007, el va guanyar l'Espanyol B. També hi participaven, a més de l'amfitrió, el Girona, dirigit per Raül Agné, i el filial del Barça, que aleshores comandava l'actual tècnic del primer equip, Pep Guardiola.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)