1a divisió FEF

El Costa Brava necessita treure l’orgull

1a divisió FEF. Els d’Oriol Alsina reben el Madrid B carregats de baixes, però amb la urgència de canviar el rumb amb una victòria

Després de cinc derrotes en els últims sis partits, el Costa Brava necessita canviar la dinàmica de manera urgent. És l’hora de començar a sumar per la via que sigui i d’aconseguir que el municipal de Palamós sigui un fortí. Guanyar avui no asseguraria sortir de la zona de descens, però seria un primer pas per creure en la reacció, i és que a més suposaria vèncer un possible rival directe com el Madrid B, que arriba per jugar aquesta tarda a Palamós (17 h) amb la confiança pels núvols, després de trencar la setmana passada la imbatibilitat del Vila-real B. “Els dos últims partits a casa hem estat molt bé i ara tenim una altra oportunitat per créixer i aconseguir la victòria que crec que ens mereixem”, comenta el tècnic Oriol Alsina, conscient de les fortaleses del filial blanc: “És un equip amb molt bones individualitats i que amb les jornades està creixent col·lectivament. Tenen jugadors que dominen les transicions i et poden fer molt mal. Haurem d’estar molt contundents a les dues àrees i generar més ocasions que en els últims partits.”

La situació no ajuda gens als gironins, perquè la llista de baixes continua sent molt llarga i el tècnic haurà de fer invents per formar l’onze. I és que a la llista de lesionats d’Aimar, Aleix Roig, Boris, Llarena i Ilyas, s’hi han sumat aquesta setmana Forlín i Lucas Viale. A més, Alsina tampoc podrà comptar amb Julen Monreal ni amb Manel Royo, dos fixos a la defensa que van ser expulsats en la dolorosa derrota al camp del Betis B de dissabte passat.

1 Partits guanyats 3

4 Partits empatats 2

5 Partits perduts 5

4 Gols a favor 12

15 Gols en contra 15

LA PRÈVIA

Els dos últims partits a casa hem estat força bé, i ara tenim una altra oportunitat per aconseguir el triomf que ens mereixem
El Madrid B està creixent molt col·lectivament. Hem de ser contundents a les dues àrees
Oriol Alsina
entrenador del costa brava
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)