Copa

Poca fortuna en la primera eliminatòria

Copa. El Mollerussa i l’Europa rebran la visita de rivals poc atractius dins de les possibilitats que tenien i l’Espanyol, el Girona, el Cornellà, el Sabadell i el Nàstic jugaran a domicili

La seu de la federació espanyola a Las Rozas va ser escenari ahir del sorteig de la primera eliminatòria de la copa, en què participaran 112 equips –falten l’Atlético, el Madrid, el Barça i l’Athletic Club, que juguen la supercopa. Els duels es disputaran entre el 30 de novembre i el 2 de desembre i seran a partit únic a casa de l’equip d’inferior categoria. Els set representants catalans, l’Espanyol, el Girona, el Nàstic, el Sabadell, el Cornellà, l’Europa i el Mollerussa, no van sortir gaire afavorits del sorteig.

Els dos equips per als quals el sorteig era més indiferent eren l’Espanyol i el Girona, que sabien segur que els tocaria un equip d’inferior categoria. Els blanc-i-blaus hauran de visitar el Solares, de la categoria territorial càntabre, mentre que el Girona visitarà el Calvo Sotelo Puertollano després de dues jornades de lliga consecutives a domicili.

Qui esperava amb més il·lusió el sorteig era el Mollerussa, que tenia un rival de primera divisió assegurat. Finalment rebrà el cuer, el Getafe, que sobre el paper és un dels rivals menys atractius que podia tenir. L’Europa tampoc en va sortir del tot afortunat, i és que rebrà al Nou Sardenya l’Amorebieta, un dels conjunts més modestos de 2a divisió A. Per últim, el Cornellà, el Sabadell i el Nàstic tindran la poca fortuna d’haver de jugar a domicili contra rivals de la mateixa categoria. Seran el Talavera, l’Atlético Sanluqueño i el Linares, respectivament. A més, els dos últims ja són rivals en la lliga.

1a eliminatòria
MOLLERUSSA - Getafe
Solares - ESPANYOL
C.S. Puertollano - GIRONA
EUROPA - Amorebieta
Talavera - CORNELLÀ
At. Sanluqueño - SABADELL
Linares - NÀSTIC
* El Barça no entra a competir encara com a participant a la supercopa.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)