1a divisió

Fàcil per al Madrid

1a divisió. El conjunt blanc goleja el Granada i es posa líder després de l’ensopegada de la Real Sociedad

Granada 1 Real Madrid 4

GRANADA:Maximiano; Quini, Víctor Díaz (Torrente, 58’), Germán, Carlos Neva; Gonalons (Isma Ruiz, 58’), Monchu, Antonio Puertas (Montoro, 46’), Rochina (Jorge Molina, 58’), Alberto Soro (Escudero, 78’); i Luis Suárez.REAL MADRID:Courtois; Carvajal, Nacho, Alaba (Vallejo, 83’), Mendy; Casemiro, Modric (Isco, 79’), Kroos (Camavinga, 79’); Asensio, Vinicius (Rodrigo, 71’) i Benzema (Jovic, 79’).GOLS:0-1 (19’) Asensio. 0-2 (25’) Nacho. 1-2 (34’) Suárez. 1-3 (56’) Vinicius. 1-4 (76’) Mendy.ÀRBITRE:Martínez Munuera (valencià).T.G.:Al local Montoro, i al visitant Isco.T.V.:Vermella directa a Monchu (67’) i a l’entrenador Robert Moreno (68’), tots dos del Granada.

Real Sociedad 0 València 0

REAL SOCIEDAD:Merino; Gorosabel, Le Normand, Aritz, Rico; Guevara (Zubimendi, 59’), Merino, Silva (Turrientes, 77’); Barrenetxea (Oyarzabal, 59’), Isak (Sorloth, 77’) i Januzaj (Portu, 77’).VALÈNCIA:Cillessen; Foulquier, Diakhaby, Alderete, Gayà; Carlos Soler, Racic (Musah, 77’), Wass (Marcos André, 88’), Costa; Guedes (Maxi Gomez, 66’), Hugo Duro (Koba Lein, 77’).ÀRBITRE:Melero López (andallús).T.G.:Als locals Guevara, Rico, Turrientes, Gorosabel, i als visitants Gayà, Foulquier, Musa, Wass, Koba Lein, Costa i Alderete.T.V.:Vermella directa a Elustondo (76’), de la Real Sociedad.

El Real Madrid és el nou líder de la lliga. El conjunt blanc va golejar el Granada (1-4) i això, afegit a l’empat (0-0) de la Real Sociedad, el primer fins ahir, el va impulsar al capdavant de la taula. L’equip blanc va tenir una tarda comodíssima a Los Cármenes, contra un rival que no li va posar pràcticament dificultats i que no va ser capaç de disputar-li el partit. Molt fràgil defensivament el grup dirigit per Robert Moreno, els visitants se li van avançar amb ben poc amb dianes d’Asensio (19’), en un contraatac, i de Nacho (25’), a la sortida d’un córner. Va jugar a plaer el conjunt dirigit per Carlo Ancelotti, que no va veure perillar el resultat ni quan Luis Suárez (34’) va escurçar distàncies i va reanimar el matx. El resultat, doncs, va estar obert durant uns minuts, fins que, a l’inici de la segona part, va aparèixer Vinicius (56’) per obrir escletxa culminant una bona combinació entre Benzema i Modric. L’expulsió de Monchu (67’) per una entrada al brasiler va acabar de sentenciar l’enfrontament, en què també va marcar Mendy (76’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)