1a divisió FEF

El Costa Brava torna a perdre contra un rival directe (2-1)

Els gironins s’han avançat en el marcador però ha vist com el Sevilla Atlético remuntava en dues accions a pilota aturada

Ni posant-se per davant en el marcador el Costa Brava és capaç de trencar la mala ratxa de resultats, i és que els gironins han perdut aquesta tarda al camp del Sevilla Atlético (2-1). És la quarta derrota seguida i la vuitena en els últims nou partits, que deixa el Costa Brava encara més enfonsat en la cua de la classificació.

El Costa Brava ha començat el partit amb la clara idea de cedir la iniciativa al Sevilla Atlético i ho ha estat a punt de pagar car, i és que en el minut 12 un desajust defensiu ha permès que Nacho Quintana es quedés sol davant de Marcos, però el porter ha aguantat bé i no ha deixat que el davanter el driblés. L’ensurt ha esperonat el Costa Brava, que dos minuts després ha obert el marcador. Aleix Roig ha assistit a Guiu i l’atacant ha buscat un xut creuat que ha tocat en Juan María i ha acabat al fons de la porteria (14’). Amb el 0-1 l’escenari era ideal pel Costa Brava, que no patia en defensa, però l’alegria no ha durat gaire perquè en una jugada d’estratègia Juanlu ha marcat el gol de l’empat en el minut 23. Després de l’empat els gironins han patit durant uns minuts i el Sevilla Atlético podria haver fet el segon, sobretot en un remat de cap de Nacho Quintana que entre Marcos i el pal han evitat que es convertís en gol.

En la segona part el Costa Brava ha arrencat millor. Els gironins han tingut més control de la pilota i han pogut arribar més sovint a la porteria rival, tot i que tampoc ha tingut cap ocasió clara. En canvi, el Sevilla Atlético ha aprofitat la primera que ha tingut. Luismi Cruz ha xutat al primer pal una falta lateral i Julen l’ha desviat fent impossible que Marcos pogués intervenir. Ha estat el 2-1 (68’) i ha fet molt mal al Costa Brava, que durant uns minuts ha estat enfonsat anímicament. Els locals no ho han aprofitat per sentenciar i Galindo ha tingut una gran ocasió per empatar en el 83 però ha xutat desviat. Boris també ha tingut una bona ocasió en el 89, però un defensa li ha desviat la rematada.